Untitled
04 jan 2013
week 57: 27 december t/m 2 januari

Op 27 december is Mark met Bas boodschappen gaan doen.
We hebben op 28 december eindelijk gordijnen gekocht voor boven. Bas gaat meestal graag mee naar de winkel. Hij zit graag in het winkelwagentje, zeker als hij het boodschappenbriefje mag vasthouden, maar hier vond hij het niet zo leuk. Gelukkig zijn we redelijk snel geslaagd en konden we snel weer naar huis.
Op 29 december hebben opa van Mierlo en Mark in de tuin gewerkt. Bas zat op zijn knietjes bij de schuifpui tegen het raam te bonken om hun aandacht te trekken. Het was een gezellige, maar drukke dag vandaag: ’s morgens is tante Maartje op bezoek geweest en ’s middags kwamen oom Anton, tante Monique, Esther en Lars. Bas, Esther en Lars hebben samen op de grond gespeeld. Bas vindt het leuk om aan de knoppen van de oven te draaien, wat hij van mij niet mag. Ik nam altijd de telefoon mee als ik ging koken, omdat we geen klok hebben in de keuken en ik dan toch weet hoe laat het is. Vandaag zat Bas weer met de knoppen van de oven te spelen en het is hem op de een of andere manier gelukt om de klok in te stellen ;-). De tijd hebben we zelf wel nog even goed moeten zetten, maar nu heeft mama ook een klok in de keuken ;-).
We zijn op 30 december bij opa en oma Van Mierlo geweest en daarna bij opa en oma Van Aerle.
Op 31 december hebben Mark en opa Van Mierlo weer in de tuin gewerkt voor het tuinhuisje. Tante Maartje en Eline zijn op bezoek geweest en oma Van Mierlo kwam een kopje thee drinken. ’s Middags kwamen ook oom Anton, tante Monique, Esther en Lars nog even toen ik bezig was Bas in bad te doen. Esther en Lars hebben daarbij geholpen. ’s Avonds zijn we oud en nieuw gaan vieren bij Hein en Willemiek. Erik, Fanny en Rudy waren er ook. Bas en Sanne hebben nog even gespeeld en om 20:00 uur hebben we Bas in zijn campingbedje gelegd. Hij is heel lief gaan slapen en we hebben hem om 01:45 uur weer wakker gemaakt om naar huis te gaan. Hij is zelfs door het vuurwerk, wat af en toe toch behoorlijk knalde, niet wakker geworden.
We zijn op 01 januari eerst naar opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Esther, Lars en Bas hebben even samen gespeeld, totdat Bas moe werd. Toen we onderweg waren naar opa en oma Van Aerle is Bas in de auto in slaap gevallen. Gelukkig is Bas, ondanks dat hij zo moe was, ook bij opa en oma Van Aerle erg lief geweest. Met oom Tom, tante Maartje, Eline, oom Arjan en tante Willeke hebben we er gegeten en daarna zijn we gauw genoeg naar huis gegaan, zodat Bas naar bed kon.
Op 02 januari moest Mark weer gaan werken. Jammer, ik vond het erg fijn om met zijn drietjes thuis te zijn. Bas is stout geweest; hij heeft tot 4 keer toe een bal en slingers uit de kerstboom getrokken. Meestal luistert hij naar “nee!”. Dan schrikt hij, doet het vaak nog één keer terwijl hij je aankijkt en als je dan weer “nee” zegt houdt hij ermee op. Maar deze keer bleef hij aan de gang. Ach ja, dat hoort er af en toe ook bij…
Sinds Bas meer kruipt, heeft hij meer slaap nodig. Hij slaapt nu vaak ’s ochtends een uurtje en ’s middags soms ook nog 1,5 uur.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative